Ouderraad

De ouderraad is een inspraakorgaan binnen de school. In de ouderraad krijgen ouders de kans om te overleggen met elkaar, de schoolleiding en het personeel. Een ouderraad zal altijd proberen de belangen van de leerlingen zo goed mogelijk te behartigen door:

mee te denken met het dagelijks bestuur over het te volgen beleid van de school
feedback te geven aan de oudervertegenwoordiging in de schoolraad
de school te adviseren (gevraagd of ongevraagd)
onderzoek te organiseren over bepaalde onderwerpen (drugs, de koers van de school,...)
mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen
het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan een goed schoolklimaat zoals sport- en culturele evenementen, studiereizen en schoolfeesten
Wil jij ook deel uitmaken van de ouderraad? Heb je een vraag of opmerking? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Huishoudelijk reglement

Samenstelling ouderraad

- Leden: Asmaë Lamrani (voorzitter), Nouzha Chetouani, Guy De Maere, Ilona De Maeyer, Cindy De Pauw, Marijke Henne,  Joeri Heyman, Umut Köse, Machteld Mortelmans, Katrien Ott, Eva Reed, Philip Van Daele, Tina Van Hoey, Anneleen Van Remortel, Synthia Vermeersch, Sevgi Yilmaz, Fanny Zwaenepoel.

 

Als je de verslagen wilt ontvangen, kan je deze aanvragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.