Partners

Scholengemeenschap WIJS!

Onze school behoort tot de scholengemeenschap WIJS!, geleid door Gertjan De Smedt, coördinerend directeur.
Website: https://www.sowijs.be/

CLB

Onze school werkt samen met het Vrij CLB Waas en Dender. Een medewerker is beschikbaar om naar jou te luisteren en met jou te praten over datgene waarmee je het moeilijk hebt. Je bent er ook welkom voor een gesprek over je studiekeuze en studieproblemen.

De CLB-medewerker voor onze school is:

mevr. Monique De Smedt, psycholoog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kan een afspraak maken met de CLB-medewerker via een leerlingenbegeleider of door rechtstreeks contact op te nemen op het nummer 03 780 66 30.

Meer informatie vind je ook op www.vclbwaasdender.be. De CLB-infotheek (Ankerstraat 63, Sint-Niklaas) is elke woensdagnamiddag vrij toegankelijk. Daar kan je alle informatie vinden i.v.m. verdere studiekeuze.

De accolade – ondersteuningsnetwerk Waas & Dender

We werken samen met ‘De accolade’, het ondersteuningsnetwerk voor Waas & Dender. Hun experten begeleiden leerlingen en bieden klasgerichte ondersteuning aan leerkrachten wanneer er sprake is van leermoeilijkheden, autismespectrumstoornissen, gedragsstoornissen, emotionele stoornissen,…
Meer info vind je op www.deaccolade.be

OKAN

Onze school heeft 2 à 3 Onthaalklassen voor Anderstalige Nieuwkomers te gast. Het OKAN onderwijs wordt in onze scholengemeenschap georganiseerd door de scholen SJKS en Portus Berkenboom.