Visie

Iedereen welkom

Welkom op onze school! Ons logo spreekt voor zich: iedereen telt.
De juffen en meesters staan elke dag klaar om het beste in alle kinderen naar boven te halen. Iedereen is anders en daar houden we ook rekening mee. Zo helpen we alle kinderen vooruit, elk op hun eigen manier.

 

Iedereen mee

Kinderen groeien vandaag op in een digitale wereld. Wij vinden het belangrijk dat ze daar op een goede manier mee leren omgaan. Tablets in de kleuterschool, smartboards en laptops in de lagere school, dactylo in het vijfde leerjaar,... Stap voor stap leren onze leerlingen belangrijke vaardigheden aan die hen later zeker nog van pas zullen komen.

 

Iedereen groeit

Kinderen leren heel wat op school. Goed voor je eigen lichaam leren zorgen, hoort daar ook bij. Daarom drinken we enkel water in de klas en op de speelplaats, eten we elke maandag fruit, en krijgen de kinderen van de lagere school de kans om donderdag tussen de middag extra te gaan sporten.

 

Iedereen zorgt voor iedereen

Elke dag stellen wij vast hoeveel kinderen kunnen leren van elkaar. Daarom gaan we ook vaak samen aan de slag. Zowel binnen de eigen klas als klasdoorbrekend schakelen we onze leerlingen in om elkaar vooruit te helpen.
Ook ons zorgteam staat altijd klaar. Een extra woordje uitleg? Een babbeltje als het moeilijk gaat? Daar maken we graag tijd voor.