Studiebegeleiding

Ben je op zoek naar een studiemethode die het maximum uit je talenten haalt?

In het eerste jaar staat er een uur ‘actieve begeleiding en coaching’ op het programma waarin de basis wordt gelegd om efficiënt te leren studeren. Klik hier voor meer informatie over ABC.

Vanaf het tweede jaar organiseert het team studiebegeleiding leerateliers om je te helpen bij het plannen van je studietijd, zowel in een gewone schoolweek als tijdens de examenperiodes. Verder leer je hier ook een gestructureerde studiemethode aan, we zetten je op weg om langere stukken leerstof te leren schematiseren.

In de studieklassen kan je in kleine groepjes en onder begeleiding je eigen studiemethode verfijnen.

Heb je nog meer hulp nodig? Dan kan de klassenraad je een studiecoach toewijzen die je helpt zoeken naar oplossingen voor jouw specifieke studieproblemen.