Leerlingenbegeleiding

Op school hechten wij heel veel belang aan het creëren van een positief leef- en leerklimaat. Daar werkt iedereen aan mee. Onze begeleiding gaat uit van een brede aandacht voor alle leerlingen. Wie nood heeft aan ondersteuning, vindt zeker een aanspreekpunt: je kan altijd terecht bij je klastitularis of een andere leerkracht, de gangverantwoordelijke of een administratief medewerker.

Wij hebben op OLVP ook drie leerlingenbegeleiders: Aisla De Maeyer, Pieter Van Mele en Wim Gillis. Zij vormen een belangrijke schakel tussen leerlingen, leerkrachten, directie, ouders en het CLB. De leerlingenbegeleiders hebben aandacht voor studiekeuze, leren studeren en studiemotivatie. Ze vangen leerproblemen op en zoeken samen met jou naar een oplossing. Je kan bij hen ook terecht voor een vertrouwelijk gesprek als je het wat moeilijker hebt op persoonlijk vlak.

Heb je een vraag of zit je ergens mee? Jijzelf, je leerkrachten, je klasgenoten of je ouder(s) wachten best niet te lang om contact op te nemen met een van de leerlingenbegeleiders. Spreek hen aan, telefoneer of stuur een mailtje. Je vindt hun gegevens hieronder.

Aisla De Maeyer1

Aisla De Maeyer

leerlingenbegeleider 1ste graad

aisla.demaeyer@olvp be

0489 27 21 98

 

Pieter Van Mele

leerlingenbegeleider 2de graad

pieter.vanmele@olvp.be

0489 27 21 75

 

Wim Gillis

leerlingenbegeleider 3de graad

wim.gillis@olvp.be

0489 58 34 81

Top
Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Meer weten…