Scholengemeenschap Sint-Nicolaas

Onze school behoort tot de scholengemeenschap Sint-Nicolaas, geleid door Frank Van Wolvelaer, coördinerend directeur.
Website: www.sint-nicolaassg.be

CLB

Onze school werkt samen met het Vrij CLB Waas en Dender. Een medewerker is beschikbaar om naar jou te luisteren en met jou te praten over datgene waarmee je het moeilijk hebt. Je bent er ook welkom voor een gesprek over je studiekeuze en studieproblemen.

De CLB-medewerkers voor onze school zijn:

Je kan een afspraak maken met de CLB-medewerker via een leerlingenbegeleider of door rechtstreeks contact op te nemen op het nummer 03 780 66 30.

Meer informatie vind je ook op www.vclbwaasdender.be. De CLB-infotheek (Ankerstraat 63, Sint-Niklaas) is elke woensdagnamiddag vrij toegankelijk. Daar kan je alle informatie vinden i.v.m. verdere studiekeuze.

OKAN

Onze school heeft enkele Onthaalklassen voor Anderstalige Nieuwkomers te gast.

Het OKAN onderwijs wordt in onze scholengemeenschap georganiseerd door de scholen SJKS en TBI. Twee à drie van deze klassen zijn gehuisvest in onze school.