ouderraad

De ouderraad is een inspraakorgaan binnen de school. In de ouderraad krijgen ouders de kans om te overleggen met elkaar, de schoolleiding en het personeel. Een ouderraad zal altijd proberen de belangen van de leerlingen zo goed mogelijk te behartigen door:

mee te denken met het dagelijks bestuur over het te volgen beleid van de school
feedback te geven aan de oudervertegenwoordiging in de schoolraad
de school te adviseren (gevraagd of ongevraagd)
onderzoek te organiseren over bepaalde onderwerpen (drugs, de koers van de school,...)
mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen
het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan een goed schoolklimaat zoals sport- en culturele evenementen, studiereizen en schoolfeesten
Wil jij ook deel uitmaken van de ouderraad? Heb je een vraag of opmerking? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Huishoudelijk reglement

Samenstelling ouderraad 2020-2021

- Leden: Tineke Heirman (voorzitter), Marleen Verhelst (secretaris), Guy De Maere, Elke De Meyer, Cindy De Pauw, Wim De Cock, Geert Heerwegh, Joeri Heyman, Katrien Ott, Patricia Torfs, Tina Van Hoey, Tamara Barkalova

23 februari 2021