Bereikbaarheid

We stimuleren het gebruik van de fiets om naar school te komen. Vanuit Belsele, Sint-Gillis en Beveren kan dat zelfs langs de aangelegde fietssnelwegen. Onze school beschikt over voldoende overdekte fietsenstallingen.

Als alles naar wens verloopt, zal tegen 1 september het dubbel fietspad aan de Spoorweglaan klaar zijn. Samen met het vernieuwde kruispunt van Driekoningen zorgt dit ervoor dat de school nog gemakkelijker en veiliger bereikbaar wordt.
Aangezien de werken nog volop aan de gang zijn, is het moeilijk de toestand op 1 september nu al te kunnen inschatten. Hier vind je alvast een beschrijving hoe je de school kan bereiken.

OLVP ligt op 10 minuten wandelafstand van het station van Sint-Niklaas.

Er zijn tal van bushaltes in de buurt. Ga hier na hoe je veilig en vlot met de bus naar school komt.

Aan de Spoorweglaan is een ‘kiss and ride’ zone voorzien zodat ouders hun kinderen op een veilige manier kunnen afzetten in de buurt van een schoolpoort.

Elke dag verwelkomen wij meer dan 1000 leerlingen op onze school. Zij verspreiden zich over de verschillende blokken van onze campus, verdeeld over drie graden, drie onderwijsvormen en een dertigtal studierichtingen.

Nieuwsgierig waar onze leerlingen vandaan komen?
Kijk dan even mee. Je zal verrast zijn!

 

 

Top
Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Meer weten…