Sportieve school

Sportieveschool

Wij willen jou op deze school het evenwicht helpen te vinden tussen hersenwerk en fysieke conditie. De Romeinse dichter Juvenalis besefte ook al het belang van “een gezonde geest in een gezond lichaam”.
Onze school beschikt over een veelzijdige sportinfrastructuur. Dat maakt het mogelijk om je kennis te laten maken met een waaier van sporten.
Indoorlessen gaan door In turnzaal Marathon en in onze sporthal Olympia. Maar er kan op onze campus ook buiten gesport worden op onze eigen groene looppiste of op ons multisportterrein Arena.
Wij willen jou ook stimuleren om tijdens de pauzes actief te bewegen. Daarvoor stellen we het multisportterrein en de pingpongtafels in de tuin ter beschikking.
Wil je nog andere sporten beoefenen tijdens de middagpauze? Schaf dan een sportkaart aan en kies uit uit het gevarieerd aanbod in onze sporthal.
Tijdens de sportdag in september maak je kennis met een aantal unieke sporten. Onze laatstejaars kunnen zelfs kiezen voor een meerdaagse en trekken daarvoor naar alle hoeken van het land.

Op woensdagnamiddag kan je gratis deelnemen aan een brede waaier van MOEV-activiteiten zowel recreatief als competitief, telkens onder begeleiding van een sportleerkracht. Heel wat leerlingen gaan daar enthousiast op in. Dat levert ons jaar na jaar de trofee ‘sportieve school’ op.

Top
Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Meer weten…