digitale school

Onze school zet duidelijk in op digitalisering.

Activboards in bijna alle klassen!

Alle klassen van het tweede t.e.m. het zesde leerjaar hebben een activboard in de klas. De wereld wordt nog meer in de klas binnengebracht. Zo zorgen we voor heel boeiende lessen voor onze kinderen waarbij we nog meer leerwinst beogen. Want wat kinderen boeit, blijft ook langer hangen in het geheugen.

Computerklas!

In de splinternieuwe computerklas gaan de kinderen wekelijks aan de slag. Zij werken zelfstandig om leerstof in te oefenen, informatie op te zoeken, programma's te leren gebruiken,...

Tablets!

Variatie in werkvormen is heel belangrijk om de kinderen te blijven motiveren. Daarom koos onze school ervoor om tablets aan te kopen. De tablets zijn een leermiddel, buiten de vele andere, om leerstof op te nemen, te verwerken en te automatiseren. Ze kunnen ingezet worden in alle vakken. De kinderen zijn geïnteresseerd en geboeid om met de tablets te werken. Zo bereiden we ze ook voor op het later functioneren in de maatschappij.

Digitaal scherm aan de schoolpoort!

Aan de inkom van de school kan u het digitaal scherm raadplegen waar de belangrijkste mededelingen op verschijnen. Zo willen we de ouders/leerlingen steeds op de hoogte houden van het reilen en zeilen van onze school. Want communicatie dragen we hoog in het vaandel.

Website!

De school heeft ook een website. Ook via deze weg proberen we zo goed mogelijk de ouders, grootouders, geïnteresseerden,… te informeren over onze activiteiten, onze werking, nieuws,…

 

Top